Heb je een topmatras en ben je op zoek naar een geschikt hoeslaken? Dan kom je uit bij een hoeslaken topper  . Een topper hoeslaken is een hoeslaken speciaal voor topmatrassen. Zo kun het hoeslaken topper strak aanbrengen en geniet je van optimaal slaapcomfort. Een hoeslaken topper verlengt ook de levensduur van jouw topmatras. Door de vochtopname en bescherming tegen vuil trekken deze niet het matras in. Dit is erg fijn want een topper hoeslaken kun je eenvoudig wassen in vergelijking met een topmatras.

Het beste hoeslaken topper

Voor een optimale fit wordt aangeraden om voor een topper een apart hoeslaken te gebruiken. Het gebruik van een topper hoeslaken houdt jouw topper in goede staat. Iedereen transpireert tijdens het slapen en een hoeslaken vangt deze vocht op waardoor je in een hygiënische omgeving slaapt. De hygiene van je matras is natuurlijk erg belangrijk en een goede bescherming is daarom noodzakelijk. Vocht kan namelijk schimmel veroorzaken in je matras en tast daardoor de structuur van je matras aan. Ook kan dit gevolgen hebben op je gezondheid doordat je huisstofmijt de optimale leefomgeving geeft. Voor de beste bescherming van je topper raden wij een molton topper aan. Nu zal je denken wat is het verschil tussen een topper hoeslaken en een molton topper hoeslaken? Een molton voor je topper is een steviger materiaal en absorbeert vocht uitstekend. Een molton topper hoeslaken leg je dus onder je topper hoeslaken. De combinatie van een topper hoeslaken en molton geven je topper de optimale bescherming!

Maat hoeslaken topper

Een hoeslaken topper is verkrijgbaar in alle standaard topmatras maten. Het is belangrijk bij de keuze voor het juiste topper hoeslaken om te kijken naar de des betreffende hoekhoogte. Deze moet zoveel mogelijk overeenkomen met de hoekhoogte van het topmatras. Een topper matras heeft doorgaans een hoekhoogte van 10 cm en kan variëren tussen de 5 cm en 15 cm. Laat daarom je topper hoeslaken daarop aansluiten voor een optimale fit. 

Materiaal topper hoeslaken
Een topper hoeslaken kun je in verschillende katoen varianten terugvinden. Katoen is het beste materiaal voor een hoeslaken topper vanwege de goede vochtopname. Uiteraard heb je een standaard katoenen topper hoeslaken maar daarnaast kun je nog kiezen uit twee katoen varianten. Waaronder jersey en katoen-satijn. Bij Budget-Bed.nl vind je alle varianten terug voor de laagste prijs, laat je daarom inspireren en bezoek de webshop!