Τα δέκα κορυφαία πλεονεκτήματα του πιο διαδοχικού και συνηθισμένου σεξ για σωματική και ψυχολογική ευεξία

Σε αυτό το άρθρο προσπάθησα να αξιολογήσω τα σωματικά και ψυχικά πλεονεκτήματα του συνεχούς και συνηθισμένου σεξ. Συμφωνώ με sex αυτά τα πλεονεκτήματα που δεν είναι παρόμοια με το μεγαλύτερο μέρος των ατόμων που έχουν αποδεχθεί ότι το διαδοχικό σεξ επηρεάζει δυσμενώς τη σωματική και ψυχολογική ευεξία. Αυτό το σεξ θα πρέπει να περιορίζεται σε μια νόμιμη σχέση, με το σκεπτικό ότι το χαλαρό σεξ και το ραντεβού έχουν πολλές δυσμενείς συνέπειες, καθώς δεν υπάρχει ψυχική ολοκλήρωση, γνήσια απόλαυση. Σε περίπτωση που κάνετε κανονικό σεξ με τον συνεργό σας, καλωσορίζει έναν τόσο μεγάλο αριθμό ευεργετικών αποτελεσμάτων στη ζωή σας. Το πρωταρχικό είναι? δεν ελίσσεσαι μετά από διαφορετικές γυναίκες/άντρες. Αισθάνεστε ήσυχοι με τη δική σας προσωπική αδελφή ψυχή και αυτό είναι ένα εξαιρετικό δώρο όταν νιώθετε ευχαρίστηση να κάνετε σεξουαλικές σχέσεις με την αδελφή ψυχή σας.

  1. Υποστηρίζει τη μονάδα δίσκου σας:

Η χρήση οργάνων καθιστά τα όργανα πιο γειωμένα ενώ η παραμέληση των οργάνων καθιστά το όργανο πιο ευάλωτο. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το σεξουαλικό σας όργανο, τόσο περισσότερο θα είναι πιο προσγειωμένο και πλούσιο σε χάρισμα. Όσο περισσότερο εμπλέκεστε σε σεξουαλικές σχέσεις τόσο περισσότερο θα ελκύεστε από τις κυρίες. Το διαδοχικό σεξ ενισχύει τη μοχθηρία και την οξύνοια στο σεξ.

  1. Αναπτύσσει περαιτέρω τον έλεγχο της κύστης των γυναικών:

Η σεξουαλική πρακτική καθιστά τους κολπικούς μύες πιο γειωμένους και η συμπίεση και το ξετύλιγμα των ιστών του κόλπου τους καθιστά πιο στυτικούς και ευέλικτους. Με την πρόοδο του χρόνου, οι κυρίες αφήνουν τελείως την κύστη τους, ωστόσο με την τακτική σεξουαλική πρακτική σε σταθερό πρόγραμμα κάνουν τον έλεγχο της ουροδόχου κύστης. Τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ελέγχου της ουροδόχου κύστης αντιμετωπίζουν προβλήματα που εμποδίζουν την εξέλιξη της ούρησης από την ουροδόχο κύστη. Λέγεται ότι έχουν ακράτεια ούρων. Η ακράτεια είναι η άγρια έκχυση ούρας από την ουροδόχο κύστη. Αν και η ακράτεια ούρων είναι ένα τυπικό πρόβλημα, σπάνια είναι συνηθισμένο.

  1. Θα μπορούσε να μειώσει το στοίχημα της κακοήθους ανάπτυξης του προστάτη:

Το συνηθισμένο σεξ μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των ανδρών από τη νόσο του προστάτη, σύμφωνα με μια κλινική έκθεση. Έδειξε ότι τα πιο δυναμικά σωματικά παιδιά είχαν λιγότερες πιθανότητες να νοσήσουν από την πιθανώς θανατηφόρα ασθένεια. Το διαδοχικό σεξ συνδέθηκε επίσης με λιγότερο ισχυρή κακοήθη ανάπτυξη του προστάτη, η οποία είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθεί στη θεραπεία και έχει μικρότερη πιθανότητα εξάπλωσης.

  1. Θα μπορούσε να σας κάνει να φαίνεστε πιο νεανική:

Το αδιάκοπο σεξ κάνει το ζευγάρι να δείχνει πιο νεανικό. Τα ζευγάρια που έκαναν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα θαύμαζαν 10 χρόνια πιο νεανικά από τη διαδοχική ηλικία τους. Το συνηθισμένο ζευγάρι ερωτευμένων είναι από κάθε άποψη η πηγή της νεότητας. Το σεξ αναζωογονεί την άφιξη των συνθετικών που μειώνουν τα συναισθήματα του άγχους. Τα ζευγάρια που κάνουν συνεχές σεξ πρέπει επιπλέον να παραμένουν σε φόρμα και να προσπαθούν να δείχνουν υπέροχα για τους συνεργούς τους. Τα βαθιά, διανοητικά και φυσιολογικά μέρη του έρωτα φαίνεται να επηρεάζουν τη γενική ευημερία και την ευημερία ενός ατόμου. Ενώ γνωρίζουμε τα μέρη της ευημερίας του σεξ, δεν γνωρίζουν όλοι για την επιστήμη πίσω από αυτό.

  1. Θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε καλύτερα:

Στον απόηχο της σεξουαλικής σχέσης, αισθανόμαστε αδυναμία και εξουθενώσεις. Αυτή η αίσθηση εξουθένωσης μας κάνει να ξεκουραζόμαστε καλύτερα. Το περισσότερο σεξ σας βοηθά να ξεκουραστείτε και η περισσότερη ξεκούραση βοηθά τη σεξουαλική σας ορμή… Το σεξ υποστηρίζει την ωκυτοκίνη (μια χημική ουσία που σας κάνει να αισθάνεστε ότι συνδέεστε με τον συνεργό σας) και μειώνει την κορτιζόλη (μια χημική ουσία που σχετίζεται με την πίεση). Επιπλέον, η κορύφωση παρέχει μια χημική ουσία που ονομάζεται προλακτίνη, η οποία σας κάνει να αισθάνεστε χαλαροί και κουρασμένοι.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *